Med en luft til vand varmepumpe får du ikke bare varmet huset op billigere – du får også varmet dit brugsvand op.

Med vores erfaring inden for luft til vand varmepumper er du sikker på en god oplevelse fra Stevns El Service A/S.

Varmepumpen udnytter udeluften ved at trække den ind gennem en blæser udenfor og videre ind i huset, hvor varmen ledes gennem rør til opvarmning af både huset og brugsvandet. Den udvendige del af varmepumpen kan støje, og vi placerer den derfor med god afstand til dine naboer.

Billigere varme i lejligheder

Også lejlighedskomplekser kan få glæde af en luft til vand varmepumpe.
Stevns El Service A/S har blandt andet hjulpet 11 lejligheder med at spare penge på deres opvarmning ved at udskifte deres oliefyr med en luft til vand varmepumpe.

Luft til vand varmepumpen er billigere at installere end et jordvarmeanlæg og billigere i drift end for eksempel gas og olie. Til gengæld er den lidt dyrere i drift end luft til luft varmepumpen og jordvarmepumpen.

I de fleste tilfælde kan du opnå energisparetilskud, når du skifter til en luft til vand varmepumpe. Og med håndværkerfradraget bliver den lidt billigere at installere. Når du kontakter Stevns El Service A/S, hjælper vi med at finde den rigtige løsning til dit behov.

Kontakt os på telefon 56 50 33 08 og få et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder

Eftersyn af varmepumpe
"Jeg har fået lavet det årlige eftersyn af min varmepumpe. Installatøren kom til den aftalte tid og arbejdet blev udført som forventet og til den aftalte pris."

- Mogens Breum