Det kan være dyrt at varme huset op om vinteren og på de kølige dage resten af året.

Men vælger du at få installeret en varmepumpe, kan du med god samvittighed have den varme i huset, der passer dig bedst. En varmepumpe giver nemlig både billig og hurtig varme, og Stevns El Service A/S har kompetencerne til at sikre dig, at den bliver sat rigtigt op.

Energitilskud til varmepumper

Har du allerede en varmepumpe, der trænger til at blive skiftet ud med en ny, klarer vi også det. Og husk, at der kan være mulighed for at opnå energitilskud på både jordvarme, luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpe. Du sparer derfor både på installeringen af varmepumpen og penge på lang sigt, når du varmer huset op.

Når vi installerer din nye varmepumpe, rådgiver vi dig i forhold til, hvor det er bedst at placere den. En varmepumpe kan nemlig give træk, hvis indedelen er placeret forkert. Vi kan justere indedelen, hvis husets konstruktion giver mulighed for det. Det vurderer vi sammen med dig, inden vi installerer varmepumpen.

Forlæng levetiden for din varmepumpe

Når du passer godt på din varmepumpe, får du glæde af den i længere tid, og du kan samtidig nyde en renere luft. Stevns El Service A/S hjælper dig til at optimere driften af din varmepumpe ved et årligt servicetjek.

Vælger du en servicekontrakt gennem Stevns El Service A/S er du sikret en længere levetid på din varmepumpe. Samtidig overholder du lovkravet om et årligt servicetjek af din jordvarme, luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe.

Kontakt os på telefon 56 50 33 08 og hør, hvad en varmepumpe kan gøre for din opvarmning og din pengepung. Husk også, at du kan benytte håndværkerfradraget, når du får en ny varmepumpe.

Det siger vores kunder

Eftersyn af varmepumpe
"Jeg har fået lavet det årlige eftersyn af min varmepumpe. Installatøren kom til den aftalte tid og arbejdet blev udført som forventet og til den aftalte pris."

- Mogens Breum