Når du oplever træk eller kulde i dit hus, kan årsagen komme flere steder fra.

Derfor kan vi med termografi spare dig tid og penge på at søge efter fejlen. Med vores termografikamera kan vi kortlægge kuldebroer, der viser, hvor det trækker fra. På den måde har du mulighed for at investere der, hvor det er nødvendigt.

Vi har samarbejde med håndværkere, der kan hjælpe dig med at udbedre for eksempel dårlig eller manglende isolering. Så når du får lavet et termofoto af dit hus hos
Stevns El Service A/S, kan vi hjælpe dig videre til løsningen.

Rapport viser oplagte forbedringer

Har du brug for en uvildig til at lave en rapport over fejl og mangler i dit hus, står vi også til rådighed med vores termografikamera. Med rapporten i hånden kan du se, hvor det er oplagt at investere dine penge på for eksempel isolering. På længere sigt vil du ikke blot få et bedre indeklima, du vil også spare penge på varmeregningen.

Vil du også vide, hvordan du kan energioptimere dit hus bedst?
Ring blot til Stevns El Service A/S på telefon 56 50 33 08 og få et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder

Emfang
"Vi har bygget nyt hus, byggefirmaet ville ikke indbygge det ønskede emfang pga. manglende samarbejdsaftale med typen af emfang, Stevns El Service stod som altid klar til at løse opgaven, med fuld tilfredshed til følge. Vi har også tidligere fået opsat solcelle anlæg af Stevns El Service med stor tilfredshed."

- Helle Larsen og Jan Hansen