Med et termokamera kan Stevns El Service afsløre fejl og mangler i husets klimaskærm og kan dermed finde oplagte steder at spare penge på varmeregningen.

Er dit hus for eksempel dårligt isoleret, vil varmen sive direkte ud af huset og koste dig mange penge hvert år.

Når du vælger at lade os termografere dit hus, får du korrekt vejledning og rådgivning i, hvordan du kan energioptimere dit hus, så du både gavner miljøet og sparer penge.
Vi kortlægger også dine energimæssige problemer i huset og eventuelle løse forbindelser i dine elinstallationer. Det gavner ikke blot energien men også sikkerheden i dit hus.

Spar tid på fejlsøgning

Vi fungerer også som uvildig rådgiver, hvis du vil finde årsagen til, hvorfor det trækker, selv om du lige har fået udskiftet dine vinduer og døre. Trækken kan være på grund af manglende isolering, der føles som træk fra vinduet. Med termografi sparer du både tid og penge på fejlsøgning af huset.

Skal vi hjælpe dig med bedre energi i dit hus?
Kontakt Stevns El Service på telefon 56 50 33 08.

Det siger vores kunder

Emfang
"Vi har bygget nyt hus, byggefirmaet ville ikke indbygge det ønskede emfang pga. manglende samarbejdsaftale med typen af emfang, Stevns El Service stod som altid klar til at løse opgaven, med fuld tilfredshed til følge. Vi har også tidligere fået opsat solcelle anlæg af Stevns El Service med stor tilfredshed."

- Helle Larsen og Jan Hansen