Hvis du også vil tænke miljømæssigt korrekt og samtidig spare penge over tid, er det værd at overveje at få installeret en varmepumpe eller solceller.

Med grøn energi får du en billigere el-energi, og arbejdet er hurtigt tjent hjem

Der er flere muligheder for grøn energi, og hos Stevns El Service A/S får du kompetent rådgivning om, hvilket produkt der passer bedst til dit behov. Vi sørger for at installere det ønskede produkt og placere det, så det også fungerer i din hverdag.

Energioptimering sparer penge

Når du optimerer på energien i dit hjem eller firma, kan du samtidig spare penge – og ofte få mere ud af energien. Stevns El Service A/S har for eksempel hjulpet et supermarked i Store Heddinge med at få dobbelt så meget lys på gulvet og samtidig spare 50.000 kr. i strøm om året.

Vi har kompetencerne til at se de løsninger, der kan optimere energien i din bolig eller virksomhed, og vi kender de rigtige leverandører. Derfor kan vi rådgive dig til, hvad du for eksempel kan skifte dit gamle belysningsanlæg ud med for at spare penge. Så når vi har løst opgaven, kan du være godt tilfreds med installationen.

Vil du også spare penge og hjælpe miljøet samtidig? Så ring til Stevns El Service A/S på telefon 56 50 33 08 og få et uforpligtende tilbud. Og husk, at du kan få håndværkerfradrag for energioptimering af din bolig. Du kan læse meget mere om, hvordan du får fradraget på http://www.skat.dk/SKAT.aspx.

Det siger vores kunder

Solceller
"Super godt - jeg er meget imponeret. Solcellerne blev sat op og tilsluttet i et snup-tag. De var her kun en enkelt dag, og alt fungerer upåklageligt."

- Palle Johansen