Med vores brede viden og mange års erfaring inden for el-branchen hjælper Stevns El Service A/S dagligt vores kunder til en nemmere hverdag med el.

Vi rådgiver blandt andet om energi og lys, og ofte klarer vi spørgsmålene direkte på telefonen. Men vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit el-projekt.

Når du ringer til os med en opgave eller en forespørgsel, stiller vi dig sandsynligvis nogle spørgsmål. På den måde kan vi afgrænse udfordringen og give dig en bedre og mere konkret rådgivning.

Er strømmen for eksempel gået i dit hus, kan vi gennem nogle spørgsmål ofte guide dig igennem løsningen på telefonen. Andre gange finder vi frem til, at årsagen må være en defekt del, og så kommer vi og udskifter den.

Lys til rummets funktioner

Har du brug for rådgivning om, hvilket lys du skal vælge til dit køkken, din stue eller dit kontor, besøger vi dig for at se, hvordan blandt andet lysindfaldet i rummene er. Vi rådgiver dig også om, hvilken type installationer du skal have. Om du skal vælge et lys med eller uden lysdæmper afhænger blandt andet af rummets funktion.

Få den rigtige belysning eller installation første gang og ring til Stevns El Service A/S på telefon 56 50 33 08

Det siger vores kunder

God og rar service
"Vi fik fikset noget strøm i vores køkken og bad Stevns El Service om at lave opgaven. De kom prompte og udførte det, som skulle udføres. De ryddede pænt op efter endt opgave og kom med nogle flotte løsninger til nogle problemer, som vi ikke havde nogen ide om hvordan de skulle løses. Vi er så glade for det arbejde de har lavet. Tusind tak! :-)"

- Mogens Breum