Tænker du over, hvem der lusker omkring din bolig eller din virksomhed, når du ikke er der? Og har du måske været uheldig at have oplevet ubudne gæster?

Videoovervågning kan øge din tryghed, når du ved, at ubudne gæster bliver fanget på video. Og billederne kan bruges, hvis du vil anmelde et besøg til politiet.

Du kan vælge en diskret videoovervågning, hvor dine videokameraer ikke umiddelbart ses. Men du kan også vælge at forebygge besøg ved at have video på lange arme. Når de ubudne gæster ser dine kameraer, kan de allerede ved indgangen opgive at komme ind på ejendommen. Det kan spare dig for både oprydningen efter besøget og efterfølgende utryghed.

Overvågning med alarm

Stevns El Service A/S kan sætte din videoovervågning op til at sende en sms eller mail, når der har været bevægelse ved din ejendom. Og vil du gerne have alarm på din videoovervågning, samarbejder vi med Actas, der rykker ud, hvis alarmen går.

Vi sætter videoovervågning op for både private og erhverv på hele Sjælland. Så vil du også være tryg på din ejendom og have kompetente og servicemindede folk til at udføre opgaven? Ring blot til Stevns El Service A/S på 56 50 33 08 og lad os hjælpe dig.

Det siger vores kunder

God og rar service
"Vi fik fikset noget strøm i vores køkken og bad Stevns El Service om at lave opgaven. De kom prompte og udførte det, som skulle udføres. De ryddede pænt op efter endt opgave og kom med nogle flotte løsninger til nogle problemer, som vi ikke havde nogen ide om hvordan de skulle løses. Vi er så glade for det arbejde de har lavet. Tusind tak! :-)"

- Mogens Breum