Det er almindelig kutyme at åbne døren for sine gæster, når de ringer på, men bor du i en lejlighed, er det nemmere at benytte porttelefonanlægget til at tage imod.

Og du vælger selv, om det skal være en traditionel porttelefon, eller om den skal være med TV, så du kan se, hvem der ringer på. Stevns El Service A/S fører et kabel op gennem trappeopgangen og ind til hver lejlighed så pænt og diskret som muligt.

Et porttelefonanlæg er ikke kun til lejligheder. Har du for eksempel en port ved indgangen til din gård eller villa, og ønsker du at kunne tage imod uden at skulle gå ud for at åbne? Vores medarbejdere har den rette kompetence til at udføre opgaven, så du bliver glad og tilfreds med resultatet.

Vi laver porttelefonanlæg i København, Køge, Store Heddinge, Faxe og resten af Sjælland. Skal vi også spare dig for besværet? Så ring på telefon 56 50 33 08 og få et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder

Altid god kvalitet og super service
"Stevns El-service er meget Kvalitets-og kundebevidste og jeg har altid haft rigtig god erfaring med at bruge dem. Klart den bedste håndværker ifølge mig."

- Allan Nielsen