Vi tager vores elektriske lys for givet, men når det forsvinder, har vi problemet.

Det kan være så simpelt, at pæren er gået, men det kan også være lysinstallationen, der er defekt. Det hjælper Stevns El Service A/S med at genetablere.

Lys til dit behov

Har du købt en ny lampe men mangler installationen for at skabe lys det helt rigtige sted, etablerer vi lysinstallationen, så du får lys der, hvor du har behov for det. Er du i tvivl om, hvilken type lys der er bedst til for eksempel din stue eller dit kontor, deler vi ud af vores mangeårige erfaring. Vi kigger på lysindfaldet i rummet og vurderer det i forhold til rummets funktioner. Lamperne kan vi også skaffe hjem til dig.

Vores kvalitetsbevidste medarbejdere sørger for, at lyset er installeret korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Og vi hænger gerne lamperne op, så du sparer tid og frustration på at måle op og montere. Du skal blot nyde dit nye lys.

Spar penge med mere lys

Vores store forbrug af elektrisk lys er et oplagt sted at spare på energien, og vi kan derfor beregne, hvor meget du kan spare ved at energioptimere dine lysinstallationer. Ofte kan du få mere lys for færre penge. Skal vi beregne, om du også kan spare penge på lyset? Ring blot til Stevns El Service A/S på telefon 56 50 33 08.

Det siger vores kunder

Ny lampe i badeværelse
"Vi fik udskiftet lampe i badeværelse. Det gik hurtigt og en dygtig elektriker der fik det lavet pænt trods vanskelige fliser og væg, som altid godt arbejde. Vi kan kun anbefale Stevns Elservice A/S de er dygtige og effektive og hurtige"

- Elisabath Dalager