Som autoriseret elinstallatør hjælper Stevns El Service A/S med el-opgaver inden for service, vedligehold og nybyg.

Vores dygtige medarbejdere vil gøre alt for at udføre opgaven tilfredsstillende for vores kunder. Vi har alle forskellige kompetencer og dækker bredt – derfor gør vi meget ud af at finde den rigtige medarbejder til opgaven.

Alle vores medarbejdere er uddannede elektrikere og har bred erfaring. Vores lærlinge suger viden til sig og går til hånde, hvor de kan. Med de bedste læremestre har de hos os rig mulighed for at dygtiggøre sig inden for faget.

Som virksomhed vil vi i Stevns El Service A/S gerne tage socialt ansvar for at uddanne nye elektrikere. Vi stræber derfor efter at forsyne branchen med nye elektrikere, der kan deres fag.

God beskrivelse sikrer hurtigere løsning

Når vi er ude på en opgave, gør vi alt for at udføre opgaven korrekt, og vi bruger den tid, der er nødvendig. Vi forsøger allerede i telefonen at få beskrevet opgaven så godt som muligt, så vi hurtigere og bedre kan finde fejlen og løse problemet.

Vi er klar til at hjælpe dig med din opgave på telefon 56 50 33 08.

Det siger vores kunder

Ny lampe i badeværelse
"Vi fik udskiftet lampe i badeværelse. Det gik hurtigt og en dygtig elektriker der fik det lavet pænt trods vanskelige fliser og væg, som altid godt arbejde. Vi kan kun anbefale Stevns Elservice A/S de er dygtige og effektive og hurtige"

- Elisabath Dalager