Skal du sælge dit hus, din ejerlejlighed eller dit sommerhus? Så er det en god idé at få lavet et eftersyn af elinstallationerne.

Som sælger kan du undgå at hæfte for skjulte skader ved boligen ved at få lavet et eftersyn. Og ønsker du som køber en ejerskifteforsikring, er det et krav, at der er lavet et huseftersyn, hvor el-eftersynet indgår.

Skal du ikke skifte bolig, men vil bare gerne være sikker på, at alle elinstallationerne er sikre, udfører vi gerne et el-eftersyn. Er installationerne ikke helt nye, kan der være fejl, som bør udbedres for at øge sikkerheden og undgå kortslutning eller brand.

Grundig gennemgang og detaljeret rapport

Ved eftersynet gennemgår vi alle elinstallationerne i boligen og kontrollerer elforsyningen, HPFI-relæet og gruppetavler. Vi tjekker de synlige installationer og gennemgår, om elektriske elementer er tilsluttet korrekt til for eksempel jordforbindelse. Og vi rådgiver dig om, hvad du bør få udbedret for at leve op til nutidens krav om sikkerhed. Når eftersynet er overstået, får du en rapport, hvor vi gennemgår de fejl og mangler, der er på elinstallationerne.

Stevns El Service A/S er certificeret i at udføre el-eftersyn, og vores dygtige medarbejdere sørger for at holde dig informeret om alt, hvad de laver i forbindelse med eftersynet. Ring trygt på telefon 56 50 33 08 og bestil dit el-eftersyn.

Det siger vores kunder

God og rar service
"Vi fik fikset noget strøm i vores køkken og bad Stevns El Service om at lave opgaven. De kom prompte og udførte det, som skulle udføres. De ryddede pænt op efter endt opgave og kom med nogle flotte løsninger til nogle problemer, som vi ikke havde nogen ide om hvordan de skulle løses. Vi er så glade for det arbejde de har lavet. Tusind tak! :-)"

- Mogens Breum