TV er en integreret del af de fleste danskeres hverdag – og det er irriterende, når det ikke virker.

Stevns El Service A/S hjælper både private og erhverv med at få et bedre TV-signal. Vi sætter for eksempel en komplet installation til din nye antenne op, når du vil forbedre dit eksisterende TV-signal.

Du kan opleve, at 4G generer dit signal, så din TV-oplevelse ikke er så god, som den har været. Ved hjælp af filtre og eventuelt en ny antenne, hjælper vi dig til at få det rigtige signal igen. Vi har mange års erfaring og det rigtige måleudstyr, så du er sikker på en god TV-oplevelse, når vi er gået.

Få frit valg med Boxer

Som den eneste elinstallatør på Stevns er Stevns El Service A/S godkendt Boxer-forhandler, og vi kan derfor installere din Boxer-pakke med et frit valg af kanaler.

Vil du have bedre signal på dit TV – eller skifte til Boxer med det samme? Så kontakt Stevns El Service A/S på telefon 56 50 33 08 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Det siger vores kunder

God og rar service
"Vi fik fikset noget strøm i vores køkken og bad Stevns El Service om at lave opgaven. De kom prompte og udførte det, som skulle udføres. De ryddede pænt op efter endt opgave og kom med nogle flotte løsninger til nogle problemer, som vi ikke havde nogen ide om hvordan de skulle løses. Vi er så glade for det arbejde de har lavet. Tusind tak! :-)"

- Mogens Breum