Er strømmen pludselig gået i dit hus, eller har du brug for hjælp til at sætte dine nye lamper op?

Hos Stevns El Service A/S hjælper vi med alle opgaver inden for el. Vores elektrikere laver fejlsøgning og udbedrer fejl. Vi monterer og installerer el-produkter – og vi reparerer dine hvidevarer, hvis de er gået i stykker.

Inden vi reparerer dit komfur, køleskab, din ovn, fryser eller anden hvidevare, vurderer vi, om det økonomisk bedre kan svare sig at købe nyt frem for at reparere det gamle. For os er det vigtigt at give dig den rådgivning, der sikrer dig den bedste løsning til en fornuftig pris.

Hos Stevns El Service A/S samler vi på tilfredse kunder, og vi udfører derfor vores arbejde korrekt. Vores mål er, at du skal være tilfreds med resultatet, når vi forlader dit hjem.

Hjælp døgnet rundt

Hos Stevns El Service A/S svarer vi telefonen døgnet rundt. Står du med et akut problem, rykker vi ud hurtigst muligt og på alle tidspunkter af døgnet. Så fortvivl ikke, hvis strømmen pludselig går juleaftensdag eller midt i den store fødselsdagsfest. Med vores døgnvagt er vi klar til at hjælpe dig, når uheldet er ude.

Vi rykker også ud og tager elinstallationerne fra ved brande, så brandvæsnet kan fortsætte brandslukningen. Og når kabelskabene bliver sprængt i luften nytårsaften, er vi også klar til at sikre dem, til de bliver repareret af elselskabet.

Virker ventilationsanlægget i din stald ikke – eller er kornsneglen gået i stå, står Stevns El Service A/S klar til at løse problemet, så du kan komme videre med arbejdet.

Du kan kontakte Stevns El Service A/S døgnet rundt på telefon 56 50 33 08.

Det siger vores kunder

Ny lampe i badeværelse
"Vi fik udskiftet lampe i badeværelse. Det gik hurtigt og en dygtig elektriker der fik det lavet pænt trods vanskelige fliser og væg, som altid godt arbejde. Vi kan kun anbefale Stevns Elservice A/S de er dygtige og effektive og hurtige"

- Elisabath Dalager